feel-your-mind-LOGO500px

Beste reader,

Een van de belangrijkste facetten van meditatie is dat het ons de kans geeft om te vertragen, te pauzeren en ons los te maken van de buitenwereld. Door onze zintuiglijke input van onze externe omgevingen af ​​te sluiten, kunnen we de gewenning en patronen van ons lichaam vergeten, evenals onze perceptie van tijd (leven in het bekende verleden en/of de voorspelbare toekomst).

Als je probeert een aspect van jezelf te overwinnen, een programma te herschrijven, iets nieuws in je toekomst te creëren, je gezondheid te veranderen en/of verbinding te maken met nieuwe energie is de beste manier om dat te doen door middel van meditatie. ~Dr. Joe Dispenza

Het vertragen in onszelf, het herstellen van het autonome zenuwstelsel (Het autonome zenuwstelsel (autonoom=zelfstandig, hoef je niet over na te denken) regelt automatisch bijna alle onbewuste functies en processen in je lichaam, zoals je ademhaling, je hartslag, je bloeddruk, de energieproductie, de spijsvertering en de stofwisseling) zorgt ervoor dat we patronen en overtuigingen kunnen herschrijven, dat is wat we met deze serie meditaties gaan doen.

Vertragen: het verminderen van de het aantal gedachten en daarmee het in balans brengen van ons lichaam is wat we doen in de meditatie. Herken jij de snelheid van je gedachten? Luister hier naar deze oefening:

https://soundcloud.com/feelyourmindspodcast/hersengolffrequenties-waarnemen/s-0KSxwiA8P5N?si=047776b324684f5f968355cf1da865d3

Ik ben benieuwd wat jij ontdekt in deze oefening!

Lieve groeten,
Simone


Banner BBB met resultaten
facebook twitter