feel-your-mind-LOGO500px

Beste reader,

Het was weer een fijne Zoom sessie vorige week dinsdag. Dit was de laatste van het afgelopen half jaar. Het was mijn eer om 'met jullie mee te reizen' en wat heb ik jullie mooie stappen zien zetten.

In deze sessie stelde ik een aantal vragen die ik jullie toch graag nog even
'op papier' stel:

- Wat is er in jou veranderd de afgelopen 6 maanden?
- Wat veranderde daardoor in jouw situatie (thuis/werk/relatie)?
- Waar mag jij trots op zijn?

Daarnaast Heb ik uitgelegd dat per 1 september jullie half jaar er op zit....Maar daar houd het natuurlijk niet bij op want we gaan gewoon verder met het Memberschip.

Het enige wat je hoeft te doen is je Hier aanmelden en gebruik maken van de kortingscode: Trouwe members dan ontvangen jullie bijna 50% korting omdat ik zo blij met jullie ben!!

Wat kan je van het membership verwachten het komende half jaar?
- we gaan in de komende Zoom sessie verder met de verschillende delen in ons. Welke delen zijn er en welke karakteristieke eigenschappen hebben ze, zodat je ze makkelijker kunt herkennen.
- de Zoom sessies op dinsdag blijven zoals ze zijn, iedere 1e en 3e dinsdag van de maand.
- In het najaar ga ik een nieuwe training draaien: Brain Body Balance. Voor sommigen, die mij al langer kennen, een bekende naam maar dan in een volledig nieuw jasje van meditaties, mindset, slapen, bewegen etc.etc.

Deze training staat nog in de stijgers ;-) en dus nog onderhevig aan verandering. Waarschijnlijk is dit een prachtige verdiepende training van 3 maanden om te werken naar een optimale gezondheid zowel fysiek als mentaal. Deze training zal rond de €250,- a €400,- gaan kosten en is voor jullie inbegrepen bij het membership! Ik hou jullie op de hoogte!!

Interessant? schrijf je nu in voor het komende half jaar!

Ik heb er weer enorm veel zin in om met jullie verder te werken!!

Lieve groeten,
Simone
BBB 2021