feel-your-mind-LOGO500px

Beste reader,


Per 1 september zit jullie half jaar er in het membership op....Maar daar houd het natuurlijk niet bij op want we gaan gewoon verder met het Memberschip.

Het enige wat je hoeft te doen is je Hier aanmelden en gebruik maken van de kortingscode: Trouwe members dan ontvangen jullie bijna 50% korting omdat ik zo blij met jullie ben!! Dus je betaald geen €275,- maar €140,- voor 6 maanden!

Wat kan je van het membership verwachten het komende half jaar?
- we gaan in de komende Zoom sessie verder met de verschillende delen in ons. Welke delen zijn er en welke karakteristieke eigenschappen hebben ze, zodat je ze makkelijker kunt herkennen.
- de Zoom sessies op dinsdag blijven zoals ze zijn, iedere 1e en 3e dinsdag van de maand.
- In het najaar ga ik een nieuwe training draaien: Brain Body Balance. Voor sommigen, die mij al langer kennen, een bekende naam maar dan in een volledig nieuw jasje van meditaties, mindset, slapen, bewegen etc.etc.

Deze training staat nog in de stijgers ;-) en dus nog onderhevig aan verandering. Waarschijnlijk is dit een prachtige verdiepende training van 3 maanden om te werken naar een optimale gezondheid zowel fysiek als mentaal. Deze training zal rond de €250,- a €400,- gaan kosten en is voor jullie inbegrepen bij het membership!

Interessant? schrijf je nu in voor het komende half jaar!

Ik heb er weer enorm veel zin in om met jullie verder te werken!!

Lieve groeten,
Simone

Nog even voor de duidelijkheid:

Hier aanmelden en gebruik maken van de kortingscode: Trouwe members dan ontvangen jullie bijna 50% korting omdat ik zo blij met jullie ben!!
BBB 2021

Feel Your Mind’s membership

Stel dat er een plek zou zijn waar jij leert om met al jouw uitdagingen die je tegenkomt in het leven makkelijk om kunt gaan. Waarin jij je steeds meer ontwikkeld naar een hoger niveau, waarin je makkelijk je doelen behaald.

Het leven is een reis, hoe zou het voelen als het moeiteloos zou kunnen gaan? Deze reis gaat altijd door en hoe fijn is het dan om een groep te hebben van gelijkgestemden. Dit membership is een community waar jij je thuis voelt en kunt oefenen met professionele begeleiding.

Normaal is de waarde van dit membership €115,- p.m. maar nu is deze €55,- p.m.

275,00 550,00

Koop nu
Feel Your Mind’s membership