feel-your-mind-LOGO500px

Beste reader,

Hoe gaat het met jou?

Als je deze mail ontvangt heb je in het verleden 1 of meerdere trainingen bij mij gevolgd. Wat ben ik blij met en dankbaar voor jouw vertrouwen. We hebben samen al een mooie weg afgelegd en ik ben oprecht benieuwd hoe het nu met jou gaat.

Hoe je het ook wendt of keert, de afgelopen anderhalf jaar waren op z'n zachtst gezegd voor iedereen wel uitdagend. Nu is een mooie tijd om de balans op te maken en daarvoor heb ik een paar prachtige, krachtige vragen:

Geef op ieder een zo eerlijk mogelijk antwoord tussen 0 en 10
(0 = slecht, 10 = fantastisch, kan niet beter)

- Hoe voel jij je?
- Hoe goed slaap je?
- Hoe lekker zit jij in je vel?
- Hoe blij ben jij met je gezondheid/je lichaam?
- Hoe is jouw mindset?
(Mindset = Mindset is de verzameling van overtuigingen en gedachten die de (mentale) houding of gewoonten vormen die iemands reacties op gebeurtenissen, omstandigheden en situaties vooraf bepalen).

Hoe scoor jij op deze vragen als je heel eerlijk bent?

Binnenkort kom ik met een paar mooie mails om je hier en daar wat te 'prikkelen'

En....

....Er komt in het najaar een nieuwe ronde Brain Body Balance!!!

Waarom?

Omdat het mijzelf zo geholpen heeft om de draad weer helemaal op te pakken. Want eerlijk is eerlijk...ik was weer teruggevallen. Gelukkig niet naar waar ik destijds was begonnen maar ver genoeg om de controle qua eten en bewegen weer kwijt te zijn. En weet je, voor 'the time being' met 2 kinderen in thuisscholing en alles rondom de pandemie was dat helemaal ok. Maar nu alles een beetje lijkt te kalmeren heb ik de draad weer opgepakt.

Nu kun je wachten tot de BBB '21 start maar ik heb nu een fantastische aanbieding speciaal voor de BBB alumni en voormalig trainees waaronder jij om nu in te stromen in Feel Your Mind's membership.

Het enige wat je hoeft te doen is je Hier aanmelden en gebruik maken van de kortingscode: Trouwe members dan ontvangen jullie bijna 50% korting omdat ik zo blij met jullie ben!!

Wat kan je van het membership verwachten het komende half jaar?

- Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand is er een Zoom sessie waarin we in een kleine groep oefeningen en een meditatie doen.

- In het najaar: Brain Body Balance. Voor sommigen, die mij al langer kennen, een bekende naam maar dan in een volledig nieuw jasje van meditaties, mindset, slapen, bewegen etc.etc.

Deze training staat nog in de stijgers ;-) en dus nog onderhevig aan verandering. Waarschijnlijk is dit een prachtige verdiepende training van 3 maanden om te werken naar een optimale gezondheid zowel fysiek als mentaal. Deze training zal rond de €250,- a €400,- gaan kosten en is voor jullie inbegrepen bij het membership!

Interessant? Schrijf je nu in voor het komende half jaar!

Ik heb er enorm veel zin in om met jou verder te werken!!

Lieve groeten,
Simone
BBB 2021

Feel Your Mind’s membership

Stel dat er een plek zou zijn waar jij leert om met al jouw uitdagingen die je tegenkomt in het leven makkelijk om kunt gaan. Waarin jij je steeds meer ontwikkeld naar een hoger niveau, waarin je makkelijk je doelen behaald.

Het leven is een reis, hoe zou het voelen als het moeiteloos zou kunnen gaan? Deze reis gaat altijd door en hoe fijn is het dan om een groep te hebben van gelijkgestemden. Dit membership is een community waar jij je thuis voelt en kunt oefenen met professionele begeleiding.

Normaal is de waarde van dit membership €115,- p.m. maar nu is deze €55,- p.m.

275,00 550,00

Koop nu
Feel Your Mind’s membership
Het enige wat je hoeft te doen is je Hier aanmelden en gebruik maken van de kortingscode: Trouwe members dan ontvangen je bijna 50% korting omdat ik zo blij met jou ben!!

Je betaald dan geen € 275,- maar € 140,- voor 6 maanden begeleiding en je kunt NU beginnen en dit is inclusief BBB '21.

Mocht je vragen hebben is het ook mogelijk om eerst even te bellen. Stuur me even een appje via : 06-21505165 dan plannen we een gesprek waarin ik jouw vragen kan beantwoorden.