feel-your-mind-LOGO500px

Beste reader,

Bij deze stuur ik je een herinnering want het zou zonde zijn als je mee wilt doen in het membership en straks BBB '21 en je deze laatste kans mist...

Een kans om nu nog voor deze fantastische prijs het membership in te stappen want op 1 oktober gaat de prijs weer omhoog.

Voordelen van het membership:
- 2x per maand een kans om een mindset boost te krijgen en een heerlijke nieuwe meditatie tijdens de Zoom sessies
- alle online trainingen inclusief te ontvangen
- Brain Body Balance '21 zit er bij in: een 3 maanden traject waarbij we echt hele gafe dingen gaan doen.
- eigenlijk krijg je bijna individuele begeleiding maar dan voor een schijntje van wat je voor individuele sessies betaald.

Waarom nu al instappen terwijl BBB '21 pas later start?
- Waarom zou je wachten?
- Omdat je enorm veel extra's krijgt
- Omdat het nu super goedkoop is, goedkoper dan de hele training straks!

Brain Body Balance 2021!!!

Als je je goed voelt, lukt alles!

Dit is het uitgangsput voor BBB '21 en het membership. Is het je weleens opgevallen dat afvallen, lekker in je vel zitten, goed voor jezelf zorgen heel makkelijk is als je je goed voelt?

BBB '21 gaat eigenlijk niet over afvallen maar over goed in je vel zitten. Daarbij gaan we kijken naar:
- stress
- slapen
- bewegen
- ontspannen
- mindset

Want als jij je mindset kunt veranderen kun je alles in je leven veranderen. Dan is alles wat je wilt makkelijk te bereiken: een gezond lijf, genoeg energie, die leuke baan, die leuke partner en ............ (vul zelf in). En dat op een makkelijke manier!!

Wat is jouw droom?
Wat zou jouw leven compleet maken?
Hoe zou dat voelen om daar al te zijn?Het enige wat je hoeft te doen is je Hier aanmelden en gebruik maken van de kortingscode: Trouwe members dan ontvangen jullie bijna 50% korting omdat ik zo blij met jullie ben!!

Je betaald nu geen € 275,- maar € 140,- voor 6 maanden begeleiding en je kunt NU beginnen en dit is inclusief BBB '21.Wat kan je van het membership verwachten het komende half jaar?

- Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand is er een Zoom sessie waarin we in een kleine groep oefeningen en een meditatie doen.

- In het najaar: Brain Body Balance. Voor sommigen, die mij al langer kennen, een bekende naam maar dan in een volledig nieuw jasje van meditaties, mindset, slapen, bewegen etc.etc.

Deze training staat nog in de stijgers ;-) en dus nog onderhevig aan verandering. Waarschijnlijk is dit een prachtige verdiepende training van 3 maanden om te werken naar een optimale gezondheid zowel fysiek als mentaal. Deze training zal rond de €250,- a €400,- gaan kosten en is voor jullie inbegrepen bij het membership!

Interessant? Schrijf je nu in voor het komende half jaar!

Ik heb er enorm veel zin in om met jou verder te werken!!

Lieve groeten,
Simone
Mindset banner.2
Het enige wat je hoeft te doen is je Hier aanmelden en gebruik maken van de kortingscode: Trouwe members dan ontvangen je bijna 50% korting omdat ik zo blij met jou ben!!

Je betaald dan geen € 275,- maar € 140,- voor 6 maanden begeleiding en je kunt NU beginnen en dit is inclusief BBB '21.Mocht je vragen hebben is het ook mogelijk om eerst even te bellen.
Stuur me even een appje via : 06-21505165
dan plannen we een gesprek waarin ik jouw vragen kan beantwoorden.