feel-your-mind-LOGO500px

Beste reader,


Hoe gaat het met jou?

Even een berichtje van mij! Ik was van plan om vanaf 1 april enthousiast te vervolgen met het membership maar....de verbouwing hier in huis vergt veel meer van mijn energie dan ik had verwacht. Ik wil jou het allerbeste van mij bieden en dat lukt me nu even niet. Daarom heb ik besloten om pas vanaf 1 mei verder te gaan.

Mocht je al ingeschreven hebben kun je me al wel een berichtje sturen als je jouw eerste individuele sessie wilt plannen.

Je kunt ook alvast de eerste Zoom sessie datum op dinsdag 10-05-2022 in je agenda zetten! We starten om 19.00 uur.

Mocht je nog niet ingeschreven hebben lees dan hieronder wat het half jaar jou kan bieden en stuur me even een berichtje als je een afspraak wilt maken om even met elkaar te bellen.

Voor het komende half jaar komt het membership er zo uit te zien:

Het membership is een plek
  • Waar jij je steeds meer persoonlijk kunt ontwikkelen naar een next level.
  • Waar je leert controle te krijgen over jouw leven en gezondheid.
  • Waar jij je kunt terugtrekken voor ontspanning in uitdagende tijden.
  • Waar je leert makkelijk stappen te zetten naar jouw doelen en ze te behalen.
  • Waar je leert begrijpen hou jouw mind werkt en hoe je het meeste uit jezelf kunt halen met
    deze kennis.
  • Waar je leert om de kracht van positieve intenties in te zetten om jouw gezondheid te versterken, jouw mindset te optimaliseren en de leiding te krijgen over jouw leven.
- Eens per maand op dinsdag avond een Zoom sessie. Deze sessie zal bestaan uit energiewerk: we richten ons op dankbaarheid en intenties. De kracht van positieve intenties kun je inzetten voor jouw gezondheid, jouw mindset en om weer leiding te krijgen over jouw leven.

- 2 individuele (online) sessies, een aan het begin en een na 3 maanden

- In de Facebook groep en via de mail komt er eens per week een vraag om zelf mee aan het werk te gaan, over na te denken of over te schrijven. Deze vraag zal gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling en zal je helpen bij het ontwikkelen van jouw positieve intenties.

- Natuurlijk ontvang je alle nieuwe meditaties en trainingen als eerste.

Omdat ik heel blij met jullie ben krijgen jullie op de toch al scherpe prijs een korting van 10% met de kortingscode: Trouwe Members 22

Het is mogelijk om eerst even te bellen om samen te ontdekken of het membership dit komende half jaar precies is wat jij kunt gebruiken. Stuur me dan even een berichtje, dan plannen we een telefonisch gesprek.

Spreek ik je snel?

Lieve groeten,
Simone

Inschrijven kan HIER
Email Marketing Powered by MailPoet