feel-your-mind-LOGO500px

Beste reader,

Wat ik leerde door onze verbouwing.

Als je ooit weleens een flinke verbouwing hebt meegemaakt weer je waarschijnlijk dat er de nodige chaos en geluidsoverlast bij komt kijken Bij ons niet anders. Het begon al even voordat we begonnen: opruimen, weggooien, plannen...

Mijn hoofd was er heel druk mee en ik werd er onrustig van. Ik nam me voor om het dag voor dag te nemen, stap voor stap en dat hielp, ik werd rustig en kreeg meer gedaan dan ik had verwacht. Ik deed deze meditatie

Het geluid, alles op een ongewone plek, mensen over de vloer, gebruikelijke handelingen op een andere manier moeten doen... Hoe je het óók wend of keert, het geeft dat je brein minder rust krijgt dan normaal want alles is uit patroon. Dus ik pakte zoveel mogelijk rust en meditatie op de momenten dat het kon. Mijn favoriet

Om alles goed vol te houden is het fijn om alle kleine successen bewust te zijn en te vieren. Want dat geeft weer energie om door te kunnen.

Daarnaast bleek het nodig om elkaar ook goed in de gaten te houden. Het deed met ons allemaal veel waardoor het belangrijk was om er juist in tijden van stress en onrust heel erg voor elkaar te zijn.

Wat mij het meest op de been hield is de gedachte aan en het gevoel erbij visualiseren hoe het zou zijn om in onze prachtige nieuwe badkamer te douchen. Heerlijk het warme, stromende water over me heen, mooi licht, warme vloer, prachtig uitzicht op de ondergaande zon.

Mijn 5 belangrijkste lessen die ook jou kunnen helpen:
1 Neem het dag voor dag
2 Neem zoveel mogelijk rust tussendoor
3 Vier ieder klein succes
4 Houd elkaar goed in de gaten en sta klaar voor elkaar
5 Visualiseer de mooie uitkomst van de verbouwing, voel alvast vooruit hoe het voelt als het al helemaal klaar is en geniet op voorhand!

En de Bonus Les: Voel dankbaarheid voor alles wat goed gaat!

Inmiddels zijn we verder met deel 2 van de verbouwing! Het grootste sloopwerk is gedaan en we gaan weer opbouwen!
Wat ik leerde door onze verbouwing! (1)

Vanaf 1 mei is er de mogelijkheid om in te stromen in het membership!

Een half jaar jouw persoonlijke ontwikkeling op nummer 1

Als je interesse hebt en je wilt ontdekken wat het membership voor jou kan betekenen, stuur me dan een berichtje, dan plannen we een gratis en vrijblijvend gesprek!

Gratis voor jou

Op deze 2 platforms kun je heel veel gratis meditaties en informatieve podcasts vinden:
Insight Timer
Soundcloud

Gratis Inspiratie
Natuurlijk kun je nog steeds lekker aan het werk met: Gratis Inspiratie

Lieve groeten,
Simone Brockhuis
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet