feel-your-mind-LOGO500px

Beste reader,

Deze brief schreef ik pas aan mijn jongere zelf:

Lieve Simone,

Heb vertrouwen in jouw kracht,
Ook al zie en voel je het niet
Vertrouw er op dat het in jou zit
Want je zult het nodig hebben.

Vanaf dag 1 ben je uitgedaagd met afwijzing en niet gezien worden om wie je werkelijk bent. Soms juist door de mensen die van je houden Soms door de mensen die zelf niet op hun plek staan. Maar deze momenten zijn er niet om je het gevoel te geven dat je faalt of er niet bij hoort, het zijn de momenten waardoor je leert wie je bent en wat je wilt.

En er is iets wat jij heel graag wilt: mensen helpen, mensen laten ervaren dat ze de moeite waard zijn om liefde te ontvangen want van jongs af aan help jij mensen - je hebt zoveel liefde in je. Je ziet mensen dwars door hun eigen negatieve verhalen heen.

Je pad zal soms zwaar zijn. Maar vertrouw op jouw kracht! Als je tegenslagen meemaakt en je op wilt geven, zet dan juist door en vertrouw op jouw kracht.

En ook al zullen mensen je afwijzen of niet zien voor wie je werkelijk bent, Vertrouw op jouw kracht Want ook al zien ze jou niet, zul je laten zien dat ze niet om je heen kunnen.

Je zult op het hoogste niveau werken, met de mooiste mensen en je zult de ere titel: mama mogen dragen.. Je zult voor mensen een vuurtoren in de mist zijn, een veilige haven om in uit te rusten.

En tijdens deze reis zul je iets bijzonders ontdekken, iets wat niet altijd goed onder woorden te brengen is maar wat je wel zult voelen: je leert houden van wie je bent en er niks om geven dat sommige mensen zich daar ongemakkelijk bij voelen. Andere mensen kunnen jou niet breken
Je zult schoonheid ervaren op plekken waarvan de wereld zegt dat dit daar niet is.

Vertrouw op jouw kracht
Omarm jouw unieke talenten!

Liefs, Simone

Wat ervaar jij tijdens het lezen van deze brief?
Wat zou jij graag tegen je jongere zelf zeggen of schrijven?
10 jarige ik
Waarom het slim is om eens een brief aan je jongere zelf te schrijven?

Omdat alles wat jij gemist hebt in jouw leven: het schouderklopje, de aanmoediging die kun je jezelf geven. Door het schrijven en hardop in jezelf nalezen komt het alsnog bij je binnen en dan komt er rust in de diepe lagen in jou!
Nu kan het zijn dat je helemaal klaar bent met jouw overprikkeld zijn, jouw gebrek aan concentratie, jouw mogelijkheid om niet vol te genieten van het leven, dat het nu de tijd is om dit te doorbreken en weer vol te kunnen gaan voor jouw dromen.

Stuur me gerust een berichtje dan plannen we een vrijblijvend gesprek over hoe we jouw angst gaan doorbreken.

Gratis voor jou

Op deze 3 platforms kun je heel veel gratis meditaties en informatieve podcasts vinden:
Insight Timer: Meditaties
Spotify: Podcast
Soundcloud

Gratis Inspiratie
Natuurlijk kun je nog steeds lekker aan het werk met: Gratis Inspiratie

Lieve groeten,
Simone Brockhuis
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet