feel-your-mind-LOGO500px

Wat kan een blokkade toch heftig voelen


Onlangs was er iets in mij geraakt en m'n gedachten bleven maar in hetzelfde cirkeltje rond draaien... (ken je dat?) Dan weet ik dat het tijd is om uit mijn weerstand en in beweging te komen.

Eerst fysiek door te gaan wandelen, de natuur in te gaan en dan volgen de gedachten vaak vanzelf. Nu ging het niet vanzelf...Ik liep al bijna 3 kwartier en nog gingen mijn gedachten als een malle.

Ondertussen Kwamen er ook nog van die helpende gedachten (NOT) als: 'Ik moet dit toch kunnen, ik geef hier training in' en ik voelde me als een lerares Frans die geen Frans kan spreken. Natuurlijk WEET ik dat het onzin is maar mijn hoofd vond er van alles van.

Het bleef maar rond draaien en ineens bedacht ik, wat is het meest simpele wat ik nu kan denken wat niet over dit onderwerp gaat? En zo begon ik gewoon stappen te tellen. 1, 2, 3 t/m 10 en dan weer naar 1.

Na 3 x10 tellen/stappen werd mijn hoofd rustig, kwam er weer ruimte om te ervaren en zag ik ineens iets in de schemering: 3 reeën! (helaas al te donker voor een foto)
Kom uit je weerstand

De winter staat voor de deur


We hebben het de afgelopen dagen echt al kunnen voelen: de winter staat voor de deur! In de winter is het fijn om naar binnen te keren. Zowel fysiek als mentaal en hoe fijn is het dan om prachtige trainingen of meditaties te doen.

Een Winter - Warm aanbod

Gebruik voor 1 product naar keuze kortingscode: Winterkorting1 en ontvang 20% korting
Combineer 2 of meer producten met kortingscode: Winterkorting2 en ontvang 30% korting. Alle combinaties zijn mogelijk dus ook een training met de inzicht kaartenset.


Warm-Winter-Voordeel
Podcast:
Podcast 2.2 Good vibes only
Podcast 2.3 Hoe doorbreek je de stroom van gedachten?

Daarnaast laat ik je graag kennismaken met de pagina: Gratis Inspiratie
Neem eens een kijkje en ontdek gratis:
De slaap meditatie
De mini training: lekker in je vel
Het e-book: mindfulness en gezondheid

Natuurlijk kan je me volgen op mijn Soundcloud: Feel Your Mind's Podcast zodat je alle nieuwe meditaties en podcasts als eerste ontvangt!

Interessant? Je mag deze nieuwsbrief delen, graag zelfs!!

Lieve groeten,
Simone Brockhuis

facebook instagram