Psychosomatische fysiotherapie

Psychosomatische fysiotherapie is een vorm van fysiotherapie die er op gericht is om de balans te herstellen tussen het denken en het voelen. Tussen het hoofd en het lichaam.

Het is een lichaamsgerichte therapeutische methode, waarin door middel van lichaamsoefeningen, communicatieve  massage, gesprekken en introspectie getracht wordt de mentale en fysieke gezondheid te verbeteren.

Tijdens een behandeling begeleid ik mensen in hun proces en reik ik gereedschappen aan zodat er concrete, tastbare en duurzame veranderingen kunnen optreden.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Klik hieronder om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek!

Kinderen

Tegenwoordig zie ik veel kinderen die in de huidige maatschappij lastig om kunnen gaan met de enorme stroom aan prikkels en informatie. Ze lopen vast. Dit kan zich uitten in slecht luisteren, onrustig slapen, een kort lontje hebben, slechter presteren op school, hangerig zijn, geluid of licht slecht verdragen, verstopte darmen etc. In een consult ga ik samen met het kind en een ouder op zoek waar het wringt. Waar ligt het knelpunt? Daarna gaan we door middel van hele rustige aanraking van de voeten en onderbenen op zoek naar rust in het systeem van het kind. Soms is dat alleen al voldoende. In enkele gevallen spiegelt een kind de onrust van een ouder en dan kan een sessie met de betreffende ouder noodzakelijk zijn.


© 2020 Feel Your Mind


Meer tips ontvangen over ontspanning, zelfontwikkeling en mindset?

Schrijf je dan hier in en ontvang regelmatig nieuws over nieuwe meditaties, podcasts en trainingen van Feel Your Mind.