Krachtige Meditatie Serie
Gezondheid, Ontspannen en Revitaliseren

Heb je behoefte aan een goede fysieke en emotionele gezondheid, om je balans te herstellen en te komen tot innerlijke rust?

Vanuit deze innerlijke rust kun je jezelf verder ontwikkelen en is alles mogelijk!

De Krachtige Meditatie Serie is een revolutionair herstelsysteem dat volledig gebruik maakt van de kracht van de mind en de wijsheid van het lichaam voor emotioneel en fysiek herstel en ter voorkoming van ziekten.

Het is ontwikkeld door Simone Brockhuis, die de meest effectieve strategieën van meditatie, mindfulness, systemisch werk, emotioneel lichaamswerk en vele andere technieken heeft gebruikt om een systeem te creëren, dat met behulp van synergie functioneert. De onderdelen samen zijn zoveel krachtiger dan de onafhankelijke delen op zichzelf.

Daardoor kan ieder herstel versnellen omdat het alle onbewuste blokkades verwijdert en vervolgens de mind herprogrammeert om 100% op één lijn te zijn met herstel, gezondheid en geluk.

Het is aan te raden voor herstel of als preventieve maatregel om elke dag te luisteren naar een serie van geleide meditaties, die bekend staan onder de naam Krachtige Meditatie Serie.

De Krachtige Meditatie Serie is een serie van 5 opeenvolgende geleide meditaties, die je mind zullen trainen voor herstel en preventie van ziekten en om je lichaam jong, vitaal en gelukkig te houden.

 • Krachtige Meditatie 1: Voorbereiding – train je mind
 • Krachtige Meditatie 2:
  Een eerste stap naar ontspannen
 • Krachtige Meditatie 3:
  Verbonden met jezelf
 • Krachtige Meditatie 4:
  Verdiepen in loslaten
 • Krachtige Meditatie 5:
  Krachtige regeneratie en revitalisering
 • Krachtige Meditatie 6:
  Onderhoud

 

Bonus: Compassie meditatie
Compassie is een kracht.  Compassie is een ander en jezelf aanvoelen, begrijpen en verbonden voelen. Compassie maakt je een wijzer, liefdevoller en fijner mens. Compassie werkt bevrijdend en verrijkend.

Compassie brengt dat je makkelijker en dieper contact kunt maken met mensen, dat er minder oordeel is, dat er ruimte komt voor verwondering, meer vertrouwen in jezelf en mensen ontstaat en dat je positiever in het leven staat.


© 2020 Feel Your Mind


Meer tips ontvangen over ontspanning, zelfontwikkeling en mindset?

Schrijf je dan hier in en ontvang regelmatig nieuws over nieuwe meditaties, podcasts en trainingen van Feel Your Mind.