Meditatie

Dat het is fijn om te ontspannen weten we allemaal maar met een diepe, krachtige meditatie kun je nog mooiere resultaten bereiken. 

Mediteren gaat niet over op een kussentje zitten en aan helemaal niets denken. Het is juist heel toegankelijk en iedereen kan het. Met oefening gaat het steeds makkelijker en kom je sneller bij innerlijke rust.

Wat we tijdens mediteren doen zijn verschillende oefeningen vanuit de ontspanningstherapie. Dit zijn allen geleide meditaties: er word telkens uitgelegd wat we gaan doen en ik laat je oefeningen doen of visualiseren (iets in gedachten voor je zien of voelen).

Het doel van deze meditatie is om de hersengolf frequentie, die overdag vaak een Bèta frequentie (snelle trilling in ons brein) heeft, terug te brengen naar een lage Alpha of zelfs Theta hersengolf (trage trilling in ons brein) frequentie. 

In deze laatst genoemde hersengolf frequenties zet je je immuunsysteem optimaal aan waardoor je gezondheid een positieve boost krijgt! Daarnaast kun je nieuwe, gezonde patronen in je onderbewustzijn inzetten die makkelijker zijn vol te houden.© 2020 Feel Your Mind


Meer tips ontvangen over ontspanning, zelfontwikkeling en mindset?

Schrijf je dan hier in en ontvang regelmatig nieuws over nieuwe meditaties, podcasts en trainingen van Feel Your Mind.