Next Level meditatie en Mindset – online

Heb je grote dromen, maar voelen ze nog zo ver?
Heb je het gevoel dat je soms vastzit in dezelfde patronen?
Lukt het niet om de juiste stappen te zetten?
Heb  je behoefte aan duidelijkheid en helderheid?

Heb je het gevoel dat 2020 jouw jaar wordt?
Een jaar waarin jij helder en duidelijk hebt welke kant jij op wilt?
Hoe jij je leven wilt inrichten qua relatie, business en gezondheid?

Hoe gaaf zou het zijn als helemaal helder hebt over de hoe-en-wat?
Hoe fantastisch zou het voelen als het dit jaar echt gaat lukken?
Dat 2020 het jaar is waarin jij Next Level gaat?

Vanuit mijn expertise op het gebied van mindfulness en meditatie en in mijn werk als psychosomatisch fysiotherapeut en systemisch coach, heb ik gezien er ervaren hoe krachtig de werking van diepe meditatie is.

Hoe je daardoor dichter komt bij wat je echt wilt vanuit je hart en voorbij gaat aan de kritische stemmetjes in je hoofd. Want dat kritische stemmetje is ontstaan in de periode dat je hersengolffrequentie nog laag was. Tijdens de diepe meditatie kan je daar ook naartoe om nieuwe, positieve informatie toe te voegen. Het helpt om voorbij vastgeroeste patronen te gaan, voorbij de norm van de mensen om je heen. Dat je voelt wat voor jouw belangrijk is en hoe jij jouw leven zelf wilt inrichten.

Ik heb duizenden mensen mogen begeleiden in hun leven wanneer ze vast liepen, zodat ze weer in aanraking kwamen met hun eigen gevoel en duidelijk kregen wat voor hen belangrijk was.

Wat gaan we doen?

Tijdens de Next level meditatie neem ik je mee in een diepe meditatie die ervoor zorgt dat je in een diepe Alpha, Theta of zelfs Delta hersengolf frequentie komt. Normaal leven wij vooral in een Beta hersengolf frequentie, waarin ons analytische denken en planning huizen. Dit ligt heel dicht tegen ons kritische stemmetje. In deze lage frequenties kun je echt afstemmen op jouw dromen en verlangens, zonder daarin geblokkeerd te worden.

Deze meditaties wisselen we af met het zetten van intenties en het maken van journal vragen in het werkboek, om nog tot een diepere laag te komen. Hiermee creëren we duidelijkheid en helderheid van jouw verlangens en doelen.  Om dit jaar echt de stap te maken naar jouw Next level.

JA, nu ben ik aan zet, nu ga ik doen waar ik al zo lang van droom!


© 2020 Feel Your Mind


Meer tips ontvangen over ontspanning, zelfontwikkeling en mindset?

Schrijf je dan hier in en ontvang regelmatig nieuws over nieuwe meditaties, podcasts en trainingen van Feel Your Mind.