Wat is Brain Body Balance?

Simone Brockhuis BBBJe wilt lekker in je vel zitten,
Je lekker met zelfvertrouwen kunnen bewegen en
Jezelf helemaal accepteren zoals je bent!
Helaas lukt het maar niet. Je werkt hard, je doet enorm je best en hoe moet je het allemaal voor elkaar krijgen?

Alle antwoorden liggen in de Brain Body Balance cursus en je kunt er NU mee beginnen! 

Geen strijd meer, geen harde afpeigerende maatregelen, jezelf niet meer verliezen in lijnen en diëten. Deze cursus leert hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden. Hierin leer je om vrij te zijn en volledig te genieten van jouw leven.

Hoe de cursus werkt

We werken in een groep met gemotiveerde mensen die allemaal eenzelfde doel nastreven: gelukkig worden/zijn met zichzelf!

Het is mijn ervaring en wetenschappelijke overtuiging dat je lichaam de vorm van jouw gedachten aanneemt. Door positief over jezelf, je lichaam te denken zal jij beter voor jezelf gaan zorgen. Hierdoor ga jij andere keuzes maken omtrent eten en bewegen. Dit begeleiden wij op een verantwoorde manier en monitoren jouw ups en downs en jouw vooruitgang

FB IMG 1440268461593Waarom deze methode wel werkt

– de oorzaak word aangepakt waardoor de angel eruit is
– we werken in een groep waardoor je steun hebt aan elkaar
– naast het emotionele werk krijg je handreikingen om jouw mindset te veranderen zodat je kunt werken aan een gezond lijf en een gelukkig leven
– begeleiding van een ervaringsdeskundige: ik heb aan den lijven ervaren hoe het is om ernstig overgewicht te hebben en ik heb ervaren hoe het is om met dit programma goed in mijn vel te zitten en afscheid te nemen van de beschermende laagjes tot een gezond gewicht. Ik ben door dit programma in 10 maanden tijd 25 kilo afgevallen. De kennis die ik hierin heb opgedaan wil ik graag met jou delen!
– we gaan creatief aan de slag om via een andere ingang in jouw brein jouw oude patronen op te sporen en om te buigen
– deze cursus is gebaseerd op recente wetenschappelijke onderzoeken over de werking van ons brein tijdens veranderprocessen.

Wil jij fitter, gezonder, sterker en gelukkiger worden?

LEES MEER