Skip to main content

Ervaringen

Monique

Ik besef me steeds meer wat je voor me betekent hebt en nog steeds betekent. Door jou zijn mijn ogen wel open gegaan. Dat heeft nog wel even tijd nodig gehad. Maar je hebt me wel in laten zien dat ik belangrijk ben en voor mezelf mag kiezen.
Ook je berichten op Instagram zijn erg helpend en soms confronterend.
Nogmaals dankjewel 🥰

Paul

Ik ben zó blij met jou! Dat wou ik je nog even zeggen.
Dankjewel voor wie je bent en wat je doet 🙏🏻

Annemarie

Ik vond het zo’n fijn gesprek, Simone.
Het geeft me nu al veel energie en ik straal. Ik maak de juiste keuze om jouw coaching te gaan volgen.
Dankjewel! 🙏🏻

Edith

Sacha

Simone is direct, duidelijk en ze legt de vinger binnen een minuut op de zere plek, maar ze doet dat op een liefdevolle en warme manier. Het heeft geen zin om maskers op te zetten of nee te zeggen terwijl je ja bedoelt, want daar prikt ze feilloos doorheen. Ze vindt niets raar, dus je kunt bij haar volledig jezelf zijn. De openheid en het vertrouwen maken dat je snel grote stappen kunt zetten. Dat deed ik! En daar werd ook regelmatig bij gelachen.

Petra

Mijn moeder heeft haar leven lang al psychische problemen. Het op mijn tenen lopen, de lat hoog leggen en onzichtbaar zijn om uitbarstingen te voorkomen zijn patronen die ik jaren later nog steeds heb. Ze belemmerden me in mijn werk en mijn privé leven en ik had letterlijk en figuurlijk het gevoel dat ik vast zat. Vast in mijn leven, maar ook vast in mijn lijf, met een stijve nek en rug bijvoorbeeld. Na het traject bij Simone voel ik me een stuk rustiger. Ik heb zakelijk het roer omgegooid en doe wat ik leuk vind, ik spreek me meer uit, ben zichtbaarder en ook niet onbelangrijk: ik heb een relatie die bij me past. En die stijve nek en rug waren na de eerste sessie al verdwenen.’

Esther

Ik wil je ook nog heeeel erg bedanken hoe veel je me hebt geholpen afgelopen jaar en hoeveel mij dit vooruit heeft gebracht.
Ik begin steeds beter te begrijpen en door alle hulp, tips en het luisteren kom ik steeds weer stapjes dichter bij mezelf! Heel erg bedankt voor alles ❣️

Marianne

Simone, ik hoef er niet zo lang over na te denken. Ik wil dit traject heel graag.
Mijn man vindt dat ik dit mijzelf moet gunnen. Dat is heel lief en heel fijn dat ook hij er achter kan staan.
Daarom van mij een 100% ja.