Skip to main content

Brain Body Balance – de kracht van positieve mindset

Ben jij die extra (Corona) kilo’s en stress ook zo zat?
Zou je willen dat je meer energie hebt?
Zou het fijn zijn om meer in balans te zijn zodat alles weer lekkerder loopt?
Zou je eindelijk die stap willen zetten waarvan je al zo lang weet dat het goed is voor jouw gezondheid?

Misschien heb je al van alles geprobeerd om beter te slapen, om balans te krijgen in je leven of om te dieeten om er achter te komen dat het niet werkt omdat het heel lastig is om vol te houden.

– Stel je eens voor hoe het zou zijn om lekker te kunnen slapen, te kunnen bewegen en comfortabel in je kleding te passen.
– Stel je eens voor dat jij dit makkelijk kunt bereiken. Hoe zou het voelen om de energie te hebben om te doen wat je zo graag doet?

Dit is precies hoe het kan voelen: makkelijk, plezier en de uitkomsten bereiken die jij hebt voor jouw gezondheid. Want is gezond zijn niet het allerbelangrijkste?

Weet je hoe ik dit weet?

Omdat dit mijn verhaal was!

Jarenlang heb ik zelf overgewicht gehad, niet lekker in m’n kleding gepast, stress gehad om van alles, van alles geprobeerd om balans in mijn leven te krijgen en hard gewerkt om dat voor elkaar te krijgen wat ik voor ogen had…. Door dit harde werken raakte ik uitgeput waardoor het juist nog zwaarder werd.

Totdat ik ontdekte dat afvallen heel makkelijk kon, dat lekker in m’n vel zitten geen hard werk hoefde te zijn, dat stress geen vast onderdeel hoefde te zijn van mijn leven en dat balans in mijn leven prima te bereiken was. Ik ben beter gaan slapen, bewegen ging soepel, ik viel 32kg af, zit lekker in m’n vel en ik voel me energiek doordat ik de kracht van positieve mindset ontdekte.

En dat is precies wat we gaan doen in Brain Body Balance – de kracht van positieve mindset.

Wat je kunt verwachten van deze training:
– een persoonlijk beweegplan zodat je een fijne manier krijgt om te bewegen die bij jou persoonlijke doelen en leven past.
– een slaap training zodat jouw slaap kwaliteit toeneemt, je makkelijker inslaapt, door slaapt en uitgerust wakker word
– tips and tricks over mindset zodat je op eenvoudige wijze leert om je gezondheid positief te beinvloeden en je gelukkiger in jouw leven te staan.
– 13 weken steun bij het maken van gezonde keuzes voor jouw gezonde leefstijl. 13 weken lang sta ik naast jou tijdens dit programma zodat je niet in je eentje alles hoeft te ontdekken en je niet hoeft vast te lopen.
– 13 prachtige, krachtige meditaties die jouw mindset als vanzelf de goede kant op zetten waardoor echt alles mogelijk wordt waar jij van droomt. Deze meditaties zijn zo krachtig dat ze zelfs werken als je ze luistert als je slaapt! Jouw gezondheid versterken is nog nooit zo makkelijk geweest.
– iedere week ontvang je 3 mails met een mooie oefening, krachtige meditatie of prachtig inzicht. Dit werk je in je eigen tijd en tempo uit. iedere oefening die je doet brengt je dichter bij jouw dromen.
– er is een begeleidende Facebook groep waar je jouw vragen kunt stellen en waar je iedere dag de steunt vind die jij nodig hebt. Niet meer alleen worstelen en misschien zelfs opgeven maar een plek waar je steun vind van mij waardoor het deze keer wel lukt!
Ben jij er klaar voor om je fit, gezond en energiek te voelen?
In deze training leer je om te schiften naar een gevoel van ontspanning, plezier en geluk want dat maakt dat je de stappen zet die je hebt te zetten. Het is makkelijk en fun!
• Ik leer je hoe om te gaan met lastige situaties
• ik leer je door te gaan als het even moeilijk is
• ik ben jouw cheerleader als het goed gaat!
Voordelen die deze training jou kunnen brengen:
– je voelt je happy en fit
– je slaapt beter
– je gezondheid verbeterd
– minder stress
Mensen die eerder Brain Body Balance training deden ervaarden:
– gewichtsverlies
– minder medicijn gebruik voor oa diabetes en hoge bloeddruk
– ze werden gelukkiger en fitter
– relaties herstelden, ze konden er beter zijn voor hun gezin
– ze zetten stappen in hun bedrijf/ gingen ander, leuker werk doen.
Praktisch:
Je ontvangt 3 mails per week vanaf 8 november, 13 weken lang. In deze mails ontvang je prachtige inzichten, fijne oefeningen en heldere meditaties.
Ben jij er klaar voor?
Klik hier en schrijf je nu in!

Mensen die de beste resultaten halen uit deze serie zijn mensen die:

– bereid zijn om de meditaties meerdere keren te beluisteren (en in slaap vallen is daarbij niet erg)
– begrijpen dat zij de sleutel voor hun geluk in handen hebben door hun eigen verantwoordelijkheid te pakken
– bereid zijn in hun ontwikkeling te investeren in geld, tijd en energie!
Dit is een online programma wat je in jouw eigen tijd en tempo kunnen doorwandelen. Deze meditaties helpen jou tot in lengte der tijden ontspannen, omdat je er zo vaak je maar wilt naar kunt luisteren.
Je krijgt 3x per week voor 4 weken mails met daarin de meditaties en tips die je snel, simpel en super effectief kunt luisteren en toepassen.
Er zijn 3 traject varianten, welke kies jij?
Basis:

Tijdens deze 3 maanden online training ontvang je krachtige oefeningen, mooie inzichten en helende meditaties. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij de stappen kunt zetten die je al zo lang in gedachten hebt. Snel, simpel en zeer effectief haal jij je doelen.

13 weken begeleiding, 13 krachtige meditaties, online training dus je kunt alles in je eigen tijd en tempo uitwerken.

VIP Krachtig:

Extra bij de VIP krachtig zijn 2 individuele sessies. In deze sessies van 45 minuten kunnen we jouw uitdagingen onder de loep nemen waardoor jouw traject nog soepeler verloopt. Gun het jezelf en maak jouw traject super krachtig!

VIP Diamant:

Extra bij de VIP diamant zijn 6 individuele sessies. In deze sessies van 45 minuten kunnen we jouw uitdagingen onder de loep nemen waardoor jouw traject nog soepeler verloopt. Gun het jezelf om nu echt de stappen te zetten die je zo graag wilt.

Er zijn maar 4 plekken in het VIP diamant traject dus wees er snel bij.

Wat dit traject echt super speciaal maakt is de GRATIS Fitbit© Charge 4 die je er bij krijgt. Het mooie van deze Fitbit© is dat ik samen met jou kan kijken naar je slaapgrafieken, je beweegprogramma’s en je hartslagzones waardoor ik jou nog meer kan ondersteunen in jouw traject.

Nadat je je hebt aangemeld krijg je automatisch een bevestigingsmail en een mail met alle informatie!

Ervaringen:

Lieke: ‘Jaren later heb ik nog steeds profijt van de Brain Body Balance training, de dingen die ik toen geleerd heb pas ik nog steeds toe en met succes’.

Annemieke: ‘Ik ben afgevallen en hoef nu geen medicatie meer te gebruiken. Mijn leven is echt compleet ten goede veranderd’.

Henrriette: ‘Ik vind het een hele fijne training die ik iedereen gun. Met mooie meditaties waardoor ik helemaal ontspan en heerlijk slaap’! 

Evelyn: ‘Ik vind de training heel prettig. Ik raak heerlijk ontspannen van de meditaties. Ik heb na het beluisteren weer meer energie. Je hebt een prettige stem om naar te luisteren die me helemaal in de meditatie meeneemt’.