Ik zie je

Ik kijk door al je lagen heen en kom snel tot de kern. Ik laat je zien waar het wringt, waar het stroef loopt en welke mentale ballast opgeruimd mag worden. Het resultaat? Het gaat weer stromen. En als het stroomt, dan heb je de rust en energie om je dromen te realiseren en te doen waar je goed in bent. Mijn doel? Jouw kwartjes te laten vallen, zodat je pad naar geluk en gezondheid helder wordt.

Petra: ‘Mijn moeder heeft haar leven lang al psychische problemen. Het op mijn tenen lopen, de lat hoog leggen en onzichtbaar zijn om uitbarstingen te voorkomen zijn patronen die ik jaren later nog steeds heb. Ze belemmerden me in mijn werk en mijn privé leven en ik had letterlijk en figuurlijk het gevoel dat ik vast zat. Vast in mijn leven, maar ook vast in mijn lijf, met een stijve nek en rug bijvoorbeeld. Na het traject bij Simone voel ik me een stuk rustiger. Ik heb zakelijk het roer omgegooid en doe wat ik leuk vind, ik spreek me meer uit, ben zichtbaarder en ook niet onbelangrijk: ik heb een relatie die bij me past. En die stijve nek en rug waren na de eerste sessie al verdwenen.’

Alles komt samen bij Feel Your Mind

In mijn eigen praktijk Feel Your Mind breng ik alles samen: fysiek, mentaal en emotioneel. Met mijn kennis en ervaring met deze onderwerpen én mijn empathische vermogen begeleid ik je naar een betere balans in je leven. Dat doe ik bijvoorbeeld met communicatieve massage, EMDR, haptonomie, meditatie, mindfulness, NLP en werk-/familieopstelling. Wat dat precies inhoudt leg ik je uit tijdens je intakegesprek. 

Sacha: ‘Simone is direct, duidelijk en ze legt de vinger binnen een minuut op de zere plek, maar ze doet dat op een liefdevolle en warme manier. Het heeft geen zin om maskers op te zetten of nee te zeggen terwijl je ja bedoelt, want daar prikt ze feilloos doorheen. Ze vindt niets raar, dus je kunt bij haar volledig jezelf zijn. De openheid en het vertrouwen maken dat je snel grote stappen kunt zetten. Dat deed ik! En daar werd ook regelmatig bij gelachen.’

Wil je vrijblijvend kennismaken? Mail dan voor een afspraak. 

Over jou

Je bent meer dan je klacht

Misschien heb je lichamelijke klachten of je hebt last van piekeren, angst of slaap problemen. Het kan ook zijn dat je steeds over je grenzen gaat, je onrustig voelt of moeite hebt je te ontspannen. Dat uit zich bijvoorbeeld in slecht slapen, hoofdpijn en onverklaarde buikklachten. In al die gevallen (en vele andere) kun je bij mij terecht. Ik zie je als geheel van lichamelijke, emotionele, mentale en sociale factoren. Je bent voor mij méér dan je klacht. 

Rust in je hoofd en in je lijf

Zo’n 95% van mijn klanten is vrouw, zo tussen de 27 en 45 jaar. Grote kans dat je ook tot die groep behoort als je dit leest. Misschien sta je aan het begin van je carrière of twijfel je of je een switch zult maken, bijvoorbeeld door ondernemer te worden. Heb je het idee dat je in een spagaat staat tussen werk en privé, omdat je alles goed wilt doen. En steken die oude overtuigingen van vroeger steeds de kop op, die je als duiveltjes op je schouder dingen influisteren die je niet wilt horen. Maar hoe krijg je ze stil, zodat je rust in je hoofd en lijf krijgt? 

Lotte is jong, doet een opleiding aan de universiteit en heeft alles op de rit. En toch schuurt het. Als ik doorvraag blijkt ze heel slim, gevoelig en een beelddenker te zijn. Een combinatie van krachtige eigenschappen, die kunnen leiden tot perfectionisme en angst als je ze niet goed inzet. Lotte is angstig zonder te weten waarvoor. Ze ligt wakker, heeft soms hartkloppingen en ze heeft een strakke planning, omdat ze bang is de controle te verliezen. Ze zette de stap om zichzelf echt te leren kennen, te snappen waarom ze doet wat ze doet en te leren hoe ze haar patronen kan doorbreken. Na een paar maanden is ze een ander mens. Ze weet en voelt dat ze helemaal oké is zoals ze is. Ze is een 10, en niet die 3 die ze dacht te zijn. 

Kies voor vrijheid

Leef je beste leven. Doe de dingen die je wilt doen, waar je goed in bent en waar je altijd van hebt gedroomd. Wat je daarvoor nodig hebt? Lef om je eigen patronen onder ogen te zien. Tijd om jezelf op de eerste plaats te kunnen zetten. Energie om actief aan de slag te gaan met jezelf. En de power om die eerste stap te zetten door een vrijblijvende kennismaking met me te plannen. 

OPLEIDINGEN

  • Fysiotherapie (Hogeschool Leiden ’1993-’1998)
  • Psychosomatische fysiotherapie (IPT Amsterdam ’2000-’2003, post HBO)
  • Systemisch werk (Trilemma ‘2012-‘2013)
  • Systemisch coachen (Werkplaats voor verdieping ‘2018)


© Feel Your Mind


Meer tips ontvangen over ontspanning, zelfontwikkeling en mindset?

Schrijf je dan hier in en ontvang regelmatig nieuws over nieuwe meditaties, podcasts en trainingen van Feel Your Mind.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief