Trajecten

Maatwerk voor een blijvend resultaat

Is het tijd voor jou om stappen te zetten?

Trajecten zijn een prachtige manier om een tijd met elkaar te werken. Naast sessies begeleid ik je ook tussen de sessies door waardoor jij voelt dat je het niet alleen hoeft te doen.
Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreken we samen welk traject het beste bij je past. Bij een eenvoudige vraag kan het traject korter zijn dan bij een complexe blokkade. Soms is het verstandiger om voor een langere termijn te kiezen. Dan kan ik je voor een wat langere tijd begeleiden.

Alle trajecten zijn maatwerk. Wat betreft duur, maar ook wat betreft inhoud, aantal sessies, behandelvormen en de locatie (online of offline). 

Tijdens de intake bespreken we de lengte van je traject: drie, zes of twaalf maanden. In die periode plannen we een aantal online en/of offline sessies. Tussendoor kun je me via Whatsapp of e-mail  bereiken als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Na afloop van de afgesproken periode evalueren we. Je kunt dan kiezen voor verlenging of afronding.

Ik wil graag een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Business traject

Veel van mijn klanten zijn zzp’er of ondernemer. Als dat ook voor jou geldt, dan loop je vast tegen wat uitdagingen aan. Hoe bepaal je bijvoorbeeld je prijs? Zit je bescheidenheid of je onzekerheid je daarbij in de weg? Hoe laat je jezelf zien op social media of tijdens netwerkbijeenkomsten? Hoor je dan dat stemmetje dat zegt dat een dubbeltje nooit een kwartje wordt? Of dat je nooit een hoogvlieger bent geweest? En hoe zeg je nee tegen een klant als je nooit geleerd hebt om je grenzen duidelijk aan te geven? Bij deze en andere vragen kan ik je helpen. 

Als collega ondernemer weet ik waar je tegenaan loopt. Ik herken je vragen en struggles en ik weet ook hoe fijn en helpend het is als er iemand naast je staat. Zelf heb ik namelijk ook een businesscoach. Zij zorgt ervoor dat ik weet hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien en bloeien op de manier die bij mij past. Dat ik lekker in mijn vel zit, weet wat ik waard ben en de balans tussen werk en privé kan bewaren. En dat gun ik jou ook, het hoeft geen struggle te zijn, het mag makkelijk en leuk want dan kun je spelen en ontdekken en is er nog zoveel meer mogelijk dan dat je van te voren kunt bedenken.

Afgelopen jaren begeleide ik tientallen ondernemers naar een groeiend bedrijf. Een van die ondernemers was Marian: 

‘Tijdens onze eerste sessie hadden we binnen de eerste 12 minuten de kern al te pakken. Dit was mij de hele investering al waard. Simone heeft de kracht om op een hele andere manier te kijken en voelen naar waar het wringt. De combinatie van opstellingen, mind-body-connection en strategie is een hele krachtige. Het heeft me in beweging gebracht waardoor ik de stappen ging zetten die nodig waren om zowel persoonlijk als in mijn bedrijf te groeien’. – Marian.

Een business traject is niet voor iedereen, want je gaat echt heel intensief werken aan jezelf en je bedrijf. 

Jij …

  • Hebt al stappen gezet als ondernemer
  • Je draait al een mooie omzet maar wilt verder groeien
  • Je bent gepassioneerd en vertrouwt op jouw gevoel (of weet/voelt hoe belangrijk dit is)
  •  Je bent een beelddenker en ondanks dat dit soms uitdagingen geeft weet je dat dit je enorm gaat laten groeien

Jij en je bedrijf zijn toe aan …

  • Begeleiding omdat je het zelf niet ziet waar jouw groei zit
  • Een mentor die samen met jou, je gevoel omzet naar een strategie
  • Een groei in jouw zelfvertrouwen zodat jij de stappen gaat zetten waarvan je al zo lang voelt dat je ze wilt zetten
  • Je wilt werken aan en bent nieuwsgierig naar de diepere lagen in jou, naar de ‘waarom het wringt’

Mijn visie

Diep van binnen weet jij allang wie je bent en wat jij met jouw bedrijf neer kunt (moet?) zetten maar de sluiers van onzekerheid, uitstelgedrag en perfectionisme verstoren jouw visie. Je weet precies wat je te doen hebt maar merkt dat perfectionisme, blokkades of uitstelgedrag jou in de weg zitten.

Jij zit niet zelf achter het stuur van jouw bus.

Je wilt wel gas geven maar als daar iemand aan de noodrem hangt kom je niet hard vooruit.

Wat als jij als zelfverzekerd persoon aan het stuur zou zitten van jouw bus, waar zou je dan uitkomen?

Ben jij benieuwd wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen? Mail me dan via deze knop en dan plannen we een gratis en vrijblijvend gesprek voor jouw persoonlijke traject.


© Feel Your Mind


Meer tips ontvangen over ontspanning, zelfontwikkeling en mindset?

Schrijf je dan hier in en ontvang regelmatig nieuws over nieuwe meditaties, podcasts en trainingen van Feel Your Mind.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief