Skip to main content

TRAJECTEN

VOOR ZOWEL PERSOONLIJKE ALS ZAKELIJKE ONTWIKKELING

Is het tijd voor jou om stappen te zetten?

Trajecten zijn een prachtige manier om een tijd met elkaar te werken. Naast sessies begeleid ik je ook tussen de sessies door waardoor jij voelt dat je het niet alleen hoeft te doen.

Naast trajecten op persoonlijk vlak is er ook een businesstraject voor de ondernemers. Tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek bespreken we welk traject het beste bij je past.

Bij een eenvoudige vraag kan het traject korter zijn dan bij een complexe blokkade. Soms is het verstandiger om voor een langere termijn te kiezen. Dan kan ik je voor een wat langere tijd begeleiden.

Alle trajecten zijn maatwerk. Wat betreft duur, maar ook wat betreft inhoud, aantal sessies, behandelvormen en de locatie (online of offline). 

Tijdens de intake bespreken we de lengte van je traject: drie, zes of twaalf maanden. In die periode plannen we een aantal online en/of offline sessies. Tussendoor kun je me via Whatsapp of e-mail  bereiken als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Na afloop van de afgesproken periode evalueren we. Je kunt dan kiezen voor verlenging of afronding.

Wil je eerst vrijblijvend online kennismaken? Klik dan door naar mijn meditatie, training, e-book of podcast. Het kost je niks en brengt je veel. 

Persoonlijke Trajecten

Is het tijd voor jou om stappen te zetten?
Is het tijd om je (weer) goed te voelen en jouw dromen te verwezelijken?
Mag jij leren om jezelf op de eerste plek te zetten zodat jij energie overhoud om te doen wat je graag wilt doen of anderen beter kunt helpen?

Als moeder, vrouw van en ambitieuze ondernemer snap ik waar je tegenaan loopt, herken ik je dillemma’s en vragen. En ik weet uit ervaring hoe fijn het is als er iemand met je meeloopt.
Natuurlijk kun je enorm veel zelf, dat heb je waarschijnlijk ook al jaren zo gedaan maar samen gaan we zoveel sneller. Dat is waar mijn trajecten bij kunnen helpen.

Trajecten zijn een prachtige manier om een tijd met elkaar te werken. Naast sessies begeleid ik je ook tussen de sessies door waardoor jij voelt dat je het niet alleen hoeft te doen. Dus ook als er ineens een trigger is of er iets onverwachts in jouw leven gebeurt. Je hoeft dan niet te wachten tot de volgende sessie maar kunt dit meteen met mij ‘bespreken’ via Whatsapp. Daardoor kan ik een steuntje in je rug zijn als het even ingewikkeld is en met je meedenken op het moment zelf.

JIJ …

 • Hebt al stappen gezet in jouw persoonlijke ontwikkelingen, je hebt misschien al eens een cursus gedaan of boek gelezen
 • Je wilt verder groeien
 • Je bent gepassioneerd en vertrouwt op jouw gevoel (of weet/voelt hoe belangrijk dit is)
 • Je bent een beelddenker en sneller denker en ondanks dat dit soms uitdagingen geeft weet je dat dit je enorm gaat laten groeien

JIJ BENT TOE AAN …

 • Begeleiding omdat je het zelf niet ziet waar jouw groei zit
 • Een mentor die samen met jou, je gevoel omzet naar een fijn leven
 • Een groei in jouw zelfvertrouwen zodat jij de stappen gaat zetten waarvan je al zo lang voelt dat je ze wilt zetten
 • Je wilt werken aan en bent nieuwsgierig naar de diepere lagen in jou, naar de ‘waarom het wringt’

MIJN VISIE

Jij weet dat je nog niet jouw mooiste leven leeft maar weet wel dat het zou kunnen, je voelt het en kunt het bijna pakken maar nog net niet want er is nog iets wat je tegenhoud. Er zit nog iets in de weg.
 
Je zit nog niet achter het stuur van jouw leven. Je familiestructuur is je nog niet helder of je begrijpt nog niet waar het nu precies wringt. Door dit te bekijken en aan het licht te brengen komt er rust in jou. Komt er rust in jouw leven en in je lichaam waardoor je juist wel weer kunt doen wat je zo graag wilt doen, hoe dit er voor jou ook uitziet.
 
 

Waar mensen nog weleens denken dat therapie of coaching zwaar is en moeilijk ben ik er juist om je te laten zien dat het makkelijk en snel mag en kan. Door je de juiste tools te geven hoeven we geen ellenlange trajecten te doen maar ben ik er voor jou en kun jij grote sprongen maken, als je daar aan toe bent. Ook als jij ervoor kiest om juist voor lange termijn begeleid te worden ben ik er voor jou.

Hoe het praktisch werkt

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreken we samen welk traject het beste bij je past. Alle trajecten zijn maatwerk. Wat betreft duur, maar ook wat betreft inhoud, aantal sessies, behandelvormen en de locatie (online of offline). 

Tijdens de intake bespreken we de lengte van je traject: drie, zes of twaalf maanden. In die periode plannen we een aantal online en/of offline sessies. Tussendoor kun je me via Whatsapp bereiken als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Na afloop van de afgesproken periode evalueren we. Je kunt dan kiezen voor verlenging of afronding.
 
Ik geloof niet in wachtlijsten omdat ik weet dat als jij de keuze maakt om te willen starten, je ook meteen wilt beginnen.

‘Boter bij de vis’ en lekker aan de slag gaan.

Business trajecten

Tien jaar geleden stond ik er net zo voor als jij nu. Die heldere visie had ik ook: ik wist dat het me ging lukken, dat ik mijn droom om mensen te helpen met mijn gevoeligheid zou waarmaken. En het lukte. Vanaf dag 1 ging het ‘oké’. 
Maar ‘oké’ is niet genoeg. 

Ten eerste omdat ik uitdaging nodig heb. Ik wil me blijven ontwikkelen. Ten tweede omdat ik zoveel mogelijk mensen wil bereiken. En wat vond ik het eng om die stappen voorbij het ‘oké’ te zetten. Ik merkte dat ik mezelf onbewust aan het saboteren was en smoesjes verzon. Gelukkig had ik een coach die daar feilloos doorheen prikte en die me inzichten gaf waardoor er heel veel veranderde.
Mijn sessies met haar waren een echte gamechanger! 

Veel van mijn klanten zijn zzp’er of ondernemer. Als dat ook voor jou geldt, dan loop je vast tegen wat uitdagingen aan. Hoe bepaal je bijvoorbeeld je prijs? Zit je bescheidenheid of je onzekerheid je daarbij in de weg? Hoe laat je jezelf zien op social media of tijdens netwerkbijeenkomsten? Hoor je dan dat stemmetje dat zegt dat een dubbeltje nooit een kwartje wordt? Of dat je nooit een hoogvlieger bent geweest? En hoe zeg je nee tegen een klant als je nooit geleerd hebt om je grenzen duidelijk aan te geven? Bij deze en andere vragen kan ik je helpen. 

Als collega ondernemer weet ik waar je tegenaan loopt. Ik herken je vragen en struggles en ik weet ook hoe fijn en helpend het is als er iemand naast je staat. Zelf heb ik namelijk ook een businesscoach. Zij zorgt ervoor dat ik weet hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien en bloeien op de manier die bij mij past. Dat ik lekker in mijn vel zit, weet wat ik waard ben en de balans tussen werk en privé kan bewaren. En dat gun ik jou ook, het hoeft geen struggle te zijn, het mag makkelijk en leuk want dan kun je spelen en ontdekken en is er nog zoveel meer mogelijk dan dat je van te voren kunt bedenken.

Afgelopen jaren begeleide ik tientallen ondernemers naar een groeiend bedrijf. Een van die ondernemers was Marian: 

‘Tijdens onze eerste sessie hadden we binnen de eerste 12 minuten de kern al te pakken. Dit was mij de hele investering al waard. Simone heeft de kracht om op een hele andere manier te kijken en voelen naar waar het wringt. De combinatie van opstellingen, mind-body-connection en strategie is een hele krachtige. Het heeft me in beweging gebracht waardoor ik de stappen ging zetten die nodig waren om zowel persoonlijk als in mijn bedrijf te groeien’. – Marian.

EEN BUSINESS TRAJECT IS NIET VOOR IEDEREEN
JE GAAT HEEL INTENSIEF WERKEN AAN JEZELF EN JE BEDRIJF

JIJ …

 • Hebt al stappen gezet als ondernemer
 • Je draait al een mooie omzet maar wilt verder groeien
 • Je bent gepassioneerd en vertrouwt op jouw gevoel (of weet/voelt hoe belangrijk dit is)
 • Je bent een beelddenker en ondanks dat dit soms uitdagingen geeft weet je dat dit je enorm gaat laten groeien

JIJ EN JE BEDRIJF ZIJN TOE AAN …

 • Begeleiding omdat je het zelf niet ziet waar jouw groei zit
 • Een mentor die samen met jou, je gevoel omzet naar een strategie
 • Een groei in jouw zelfvertrouwen zodat jij de stappen gaat zetten waarvan je al zo lang voelt dat je ze wilt zetten
 • Je wilt werken aan en bent nieuwsgierig naar de diepere lagen in jou, naar de ‘waarom het wringt’

MIJN VISIE

Diep van binnen weet jij allang wie je bent en wat jij met jouw bedrijf neer kunt (moet?) zetten maar de sluiers van onzekerheid, uitstelgedrag en perfectionisme verstoren jouw visie.

Je weet precies wat je te doen hebt maar merkt dat perfectionisme, blokkades of uitstelgedrag jou in de weg zitten.

Jij zit niet zelf achter het stuur van jouw bus.

Je wilt wel gas geven maar als daar iemand aan de noodrem hangt kom je niet hard vooruit.

Wat als jij als zelfverzekerd persoon aan het stuur zou zitten van jouw bus, waar zou je dan uitkomen?

Ben jij benieuwd wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen? Mail me dan via deze knop en dan plannen we een gratis en vrijblijvend gesprek voor jouw persoonlijke traject.