Skip to main content
Van faalangst naar zelfvertrouwen - Feel Your Mind

Faalangst kan er op vele manieren uitzien en soms heb je het niet eens in de gaten.
Wist je dat perfectionisme of uitstelgedrag ook een vorm van faalangst zijn?

Iedereen heeft een bepaalde vorm van faalangst, zeker als je iets nieuws gaat doen of iets wat je moeilijk vind maar laat jou dat niet tegenhouden. Train jezelf naar zelfvertrouwen, geef jezelf de kans om te groeien want dan is er heel veel mogelijk.

Toen ik jonger was had ik ook last van faalangst. Ik maakte me klein en wilde zo onzichtbaar mogelijk zijn. Niemand hoefde mij te zien of horen uit angst het verkeerde antwoord te geven, uit angst om niet goed genoeg te zijn. En het werkte…ik werd onzichtbaar, ik werd niet meer gepest en rolde zo door. Maar toen kreeg ik een droom, een droom die veel groter was en waardoor ik uit mijn schulp moest kruipen. Eerst doordat ik stage ging lopen en werken als fysiotherapeut, daarna toen ik mijn eigen bedrijf begon. Hierin moest ik mezelf laten zien want ik ben mijn bedrijf.

Hierdoor weet ik dat het mogelijk is om van faalangst te groeien en zelfvertrouwen te krijgen. Daar zijn een aantal stappen voor nodig die ik je in deze gratis minitraining graag leer.
Jij kunt dit,
Jij bent goed genoeg,
Het is nu jouw tijd om te groeien!

Inschrijving