De verbinding tussen ons lichaam, gedachten en innerlijke kracht is groter dan de som der delen

Al jong ben ik in aanraking gekomen met Fysiotherapie, dit sprak mij erg aan. Op de middelbare school is deze interesse gegroeid en daarom ben ik 1993 gestart met de studie Fysiotherapie. In 1998 ben ik mijn werkende leven begonnen als fysiotherapeut.

Op de lagere school heb ik ervaren dat door fysiek bezig te zijn, ik minder last had van mijn dyslexie. Vanuit deze ervaring, mijn studie en verdere observaties heb ik gezien dat mentale processen veel invloed op ons fysiek en mentaal welbevinden hebben. Daarom ben ik in 2000 gestart met een opleiding psychosomatische fysiotherapie. Naast mijn studies heb ik altijd interesse gehad in de levensvragen, in het spirituele.

Na deze post-HBO opleiding ben ik mijn eigen praktijk Feel Your Mind gestart, waarin ik het menselijk lichaam, de mentale staat van zijn en het spirituele met elkaar kan verbinden. Het is voor mij de basis waarin ik mijn empatisch vermogen, mijn kennis van het menselijk lichaam en inzicht in het functioneren van het menselijk brein gebruik om mensen te begeleiden om zichzelf in balans te brengen.

Graag nodig ik je uit om deze holistische manier van consulten en cursussen te ontdekken.

Naast Feel Your Mind ben ik getrouwd en heb 2 prachtige zonen en een hond. Ik geniet enorm van buiten zijn en fotograferen. Oorspronkelijk kom ik uit het westen van het land maar heb in Twente helemaal mijn draai gevonden, waar ik kan genieten van de rustige sfeer.

OPLEIDINGEN

  • Fysiotherapie (Hogeschool Leiden ’93-’98)
  • Psychosomatische fysiotherapie (IPT Amsterdam ’00-’03, post HBO)
  • Systemisch werk (Trilemma ’12-’13)
  • Systemisch coachen (Werkplaats voor verdieping ’18)

TRAININGEN & TECHNIEKEN

Technieken waar ik graag mee werk: communicatieve massage, craniosacraal therapie, EMDR, haptonomie, hartcoherentie, meditatie, mindfulness, NLP, reiki (master), somatic experiencing, systemisch werk/familieopstelling.

Aangesloten bij de beroepsvereniging van fysiotherapeuten: het K.N.G.F.

BIG geregistreerd en sta in het kwaliteitsregister zowel als algemeen fysiotherapeut als psychosomatisch fysiotherapeut.© 2020 Feel Your Mind


Meer tips ontvangen over ontspanning, zelfontwikkeling en mindset?

Schrijf je dan hier in en ontvang regelmatig nieuws over nieuwe meditaties, podcasts en trainingen van Feel Your Mind.